TRENING

ČESTITAMO! 

IZBRALI STE NAJBOLJŠI NAČIN, DA USPEŠNO PREOBLIKUJETE VAŠE TELO, KOT SI ŽELITE.

OSEBNO TRENERSTVO

lahko v fitnesu ali v naravi, s strokovno usposobljeno osebo, ki vas kar hitro, varno in s strokovno podporo popelje do vaših ciljev oz. želja.

OSEBNI TRENER

svetuje, analizira telesno sestavo in tehta, testira kondicijo, predpiše trening in jedilnik, vas seveda trenira "ena na ena" in motivira, da spremenite vaše življenske navade.

programi

HUJŠANJE

Program hujšanje je namenjen vsem, ki želijo izgubiti odvečno maščobo in kilograme, ob tem oblikovati svoje telo in zaživeti bolj zdrav način življenja. Pravilna vadba pod nadzorom trenerja, izdelan prehranski načrt in tedenske meritve vas bodo pripeljale do željene telesne teže in zdravega odstotka telesne maščobe.

KONDICIJSKA PRIPRAVA

Program kondicija je namenjen vsem, ki si želijo povečati fizične sposobnosti za boljše rezultate pri vzdržljivostni vadbi, lahko kot priprava na tekaška, kolesarska in druga tekmovanja… ali pa zgolj izboljšanje psiho-fizičnih sposobnostih posameznika.

MIŠIČNA MASA

Program mišična masa, je namenjen vsem , ki želijo pridobiti na čisti mišični masi ali pa zgolj pridobiti več kilogramov. Vadba temelji večinoma z uporabo prostih uteži pod nadzorom trenerja ob dovolj velikem vnosu pravilno razporejenih kalorij.